marți, 15 aprilie 2008

Reveniţi urgent cu picioarele pe pământ!

Constructorul-Cleopatra a obţinut cea de-a zecea victorie din tot atâtea posibile în Divizia A la rugby, este ca şi promovată în Divizia Naţională, dar, pentru a face faţă cerinţelor primului eşalon, jocul trebuie îmbunătăţit.

Meciul cu Sportul, încheiat cu victorie, 39-22, a adus punc-tele necesare Constructorului-Cleopatra, dar a şi scos în evidenţă lacune în evoluţia formaţiei constănţene, principalele minusuri fiind la jocul în margine (jale mare!) şi la transformări.
„Au fost două reprize distincte. Prima, cu joc încâlcit, în care Sportul a fost mai bună. A doua, cu sclipiri ale sportivilor noştri, dar echipa nu a jucat la valoarea adevărată. Ne-am atins scopul, am câştigat, am luat şi punctul bonus, însă trebuie să ne punem la punct în ceea ce priveşte condiţia fizică. Remarc doar doi jucători, Damian şi Grigore”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Celelalte rezultate ale etapei a zecea a DA: Callatis Mangalia - Arsenal Chindia Târgovişte 81-17, CSM Piteşti - Ştiinţa Petroşani 13-62, Spartan Oradea - Metrorex 0-52. Constam Buzău a stat.
În clasament, Constructorul-Cleopatra ocupă fotoliul de lider, cu 48 de puncte, urmată de Metrorex (44 p), Petroşani (36 p) şi Callatis (35 p). Echipele de pe locurile 1 şi 2 vor promova în Divizia Naţională.
Etapa viitoare, sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 14, Constructorul-Cleopatra va disputa, în depla-sare, marele derby cu Metrorex, tot în Bucureşti urmând a evolua şi Callatis, pe terenul Sportului.

Sursa: Cuget Liber

Niciun comentariu: